Vacature “Microsoft Technisch consultant” bij Nokavision

Het bedrijf Nokavision uit ‘s-Hertogenbosch heeft een interessante vacature beschikbaar. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het zuidelijke deel van Nederland, lees dan de beschrijving eens door.

!cid_image001_gif@01CB7CF2

Ik ken Nokavision als een bedrijf dat graag bezig is met nieuwe Microsoft technologien. Ze hebben een sterk verleden met document management en document stromen en business process management in organisaties. Om meer te weten te komen over Nokavision, kun je natuurlijk hun website bezoeken. Daar vind je onder andere case studies van eerdere klanten, hun producten (o.a. Skelta, StreamServe en Captaris producten) en de diensten die ze bieden.

Hieronder de vacaturetekst. Ben je geinteresseerd, neem dan contact op met Rob Steenvoorden. De contactgegevens staan onderaan.

Microsoft Technisch consultant

Doel van functie

Als Consultant maak je deel uit van een professioneel team dat als standplaats Den Bosch heeft. Onze werkzaamheden vinden plaats aan oplossingen die als product in de markt worden gezet. Je werkt aan de ontwikkeling, uitbreiding en beheer van Microsoft oplossingen. Je werkt met professionele collega’s met diverse ideeën, achtergronden en werkwijzen. Je wordt aangemoedigd je technische vaardigheden uit te breiden en je thuis te voelen in een “lerende” cultuur.

Verantwoordelijkheden en taken

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, oplevering en onderhoud van nieuwe en bestaande  producten op basis van Microsoft technologieën. Je werkt met de modernste Microsoft technologieën waaronder C#, .NET 4, Silverlight 4, WCF RIA Services, Entity Framework, Enterprise Library, SQL Server. Tevens maken we gebruik van Workflow technologie die .NET gerelateerd is.

Ideale profiel

  • Ervaring met C# en .NET
  • Junior/Medior software ontwikkelaar
  • Je bent accuraat en hebt een actieve houding
  • Belangstelling voor complexe bedrijfskundige en technische omgevingen
  • Gewend om volgens methodieken te werken

Een pré is:

  • Kennis van UML & Design Patterns
  • Kennis van en ervaring met Silverlight en/of WPF

Arbeidsvoorwaarden

Nokavision is een zeer sociaal bedrijf. Nokavision biedt uitstekende primaire/secundaire arbeidsvoorwaarden. De opleidingsmogelijkheden zowel intern als extern zijn uitstekend. Daarnaast besteden wij veel tijd en energie aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wil je meer weten of reageren: stuur je bericht met CV naar r.steenvoorden@nokavision.com of bel met 073-6408490.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s